VerbergenProfiel

Ons bedrijf maakt naast applicaties op maat voor machinesturing en administratieve software zoveel mogelijk toepassingen voor verenigingen en stichtingen die weinig inkomsten hebben.

Software oriŽnted library of adaptable resources oftewel SOLAR staat dan ook voor onderdelen die modulair zijn opgezet en volledig geÔntegreerd. Dit kan dank zij een monitor besturingsprogramma die we zelf hebben ontwikkeld. We gebruiken ASP en Asp.dotnet technieken voor deze applicatieonderdelen. Alles natuurlijk in een deskundig opgezette database met voldoende backup en onderhoudsplannen.

Kortom, meld je aan en we houden je op de hoogte zonder je met veel mailings te vervelen.

VerbergenBouwteam

We willen zoveel mogelijk de onderdelen van het programma gratis voor verenigingen gaan verzorgen. Alle nieuwe ontwikkelingen worden door onze testers gratis gebruikt. De onderdelen die door gebruikers zelf worden gebouwd mogen ze ook gratis gebruiken. Het bouwteam kan dat alleen voor elkaar krijgen als de algemene lasten worden betaald uit sponsorgelden en de betaalde onderdelen. Dus alles wat is betaald kan gratis worden toegevoegd aan de gebruiker. Voor alle andere onderdelen moeten we helaas nog een kleine bijdrage vragen.

Kortom, meld je aan en we houden je op de hoogte zonder je met veel mailings te vervelen.

WeergevenContact
WeergevenPrivacy
WeergevenDisclaimer